25. mai 2020

Kurvid ja tormid

Mõne päeva pärast saabki juba 2 kuud jäätise müümist. Ilmad on jahedamad, koroonapiirangud leebemad ja müügid selle võrra väiksemad. On enam-vähem selgeks saanud kui kiiresti võib jätsiautoga sõita, et kohvitops kurvi võttes kõrval oleva šokolaaditünni otsast alla ei kukuks…

Paar nädalat tagasi käisin vaba päeva puhul Cottesloe rannas ja sain seal Anthonyga kokku. Ajasime mitu tundi juttu, jõime kohvi ja nautisime ilusat ilma. Ookean on võrratu. Ei saa sellest üle!


See on elustiil

Lainet oodates
Näkkas küll
Willie wagtail
Eile oli Austraaliasse tulemisest saadik mu esimene vaba pühapäev kui ma tööl ei käinud (ega haigust kodus ravinud). Otsustasime Laura ja tema sõbra Maxiga pubisse minna, sest alates esmaspäevast võib 20 inimest, juhul kui süüa tellitakse, kuni kella kümneni õhtul samal ajal pubis viibida. Laura töögraafik muudeti aga ära ja meie plaan kukkus läbi. Veetsime selle asemel meeleoluka õhtu kodus, võtsime mõned napsid ja tegime lõket. Oli lõbus.
Kõik mahtusid natuke pildile
Keeruta-keeruta
Vaba olin ma pühapäeval aga sellepärast, et Perthi pidi tulema kümnendi suurim torm, natuke tuuline ja vihmane on ilm olnud, aga mingit väga koledat maru siin kandis nagu ei tekkinud. Eile pärastlõunal kaotasime ka umbes südaööni elektri ja täna oli jõgi üle kallaste ajanud, aga suuremaid kahjusid meil ei paistnud olevat. Rohkem uudiseid praegu pole.

Väike Võrtsjärv
Broneering neljale
Ajab üle

Must ronk
Poole laiem kui muidu

Kommentaare ei ole: