10. jaanuar 2010

Hola- hola!

Tervitused paikesepolenud Triinult. Kaisime tana hostelipundiga surfitunnis. Age oli. Ma olen ikka koba, aga mis seal ikka. Lobus vahemalt ja fyysiliselt raske!
Nii... esimene paev kui Limasse joudsin organiseeris hosteli omanik meid kohalikule kalaturule lounat sooma. Kohe selline paris, kohalik ja oige turg oli... Leti peal vedelesid kanakoivad ja kanakohud, mille kohal tiirlesid karbsed. Tadi, kes korval suppi soi, peletas vahepeal kurjalt haalitsedes, karbsepiitsaga karbseid. Meie astusime sellest tadist edasi ja seal oli siis soogikoht. Mereannid. Nii hea sook oli! Soin esimesel paeval kohe Peruu kohalikku toitu ja join kohalikku jooki. See kohalik jook oli nagu alkoholivaba toasoe glogi... Hiljem kaisime sama hosteli pundiga mingil look-outil ja vaadates ookeani ja paikest joime uhe olle.
Jargmisel paeval hangisin ringi ameeriklaste ja aussi poistega. Kaisime "kesklinnas", muuseumis ja soomas jalle. Soime taaskord mingis vaga veidras, imeliku lohnaga kohvikus. Suuuuuuur taldrik riisi, kartuleid, suureparast kala ja salatit ning sellele eelnenud maitsev esimene kaik ja taaskord kohalik jook maksid vaid 6 sol. Umbes 20 krooni vist ... hehee
Ohtul kaisime Ameerika spordipubis Ameerika jalgpalli vaatamas, soomas. Parast kaisime kohalikus klubis. Liigutasime ka oma kangeid puusi salsarutmide taustal. Vaga age oli!
Eile kaisin linnas jalutamas ja uhes reisiagentuuris hakkas uks tudruk raakima minuga. Hollandist, nimeks on Anouk. Esmaspaeval hakkame koos reisima:D Eks nais kui kaugele ja mis meist tapselt saab. Ohtul laksin ameerika tudruku ja austraalia poisiga valja, et votame vaiksed snakid... toidud lauale toodud, oli meil hunnikutes mereande jalle... snakist oli asi kaugel:D Ja eile kaisime ka peol jalle. Tore oli.
Elu on ilus.

Hello from sunbured Triin. I went to a surf lesson which was fun but im not too good at it. On the first day when i got here the owner of the hostel took us to a local fishmarket. It was a real market nothing for the tourists... it was a real thing! And i had some traditional peruvian seafood. It was so nice. The market didnt look too good. It looked gross. On the counter were chickens legs and wings and the owner who was eating soup just next to it scared the flys away with somesort of stick... Later we went to a lookout and while watching the ocean and a sun we had a beer.
On the next day i was haning around with the australian and american boys and we went to central Lima. Visited somesort of museum and ate again. Ate in a strange place. 2 cours meal with a delicious fish, rice, potatos, salad cost us 6 sols which is about 20 kr. Later in the evening we went to a American sprots bar, ate and watched American football game and after that we went to a local club and moved our stiff hips in salsa music.
Yesterday i went out for a walk and met a girl in a travel agency. She is from Holland and we will start to travel on Monday. Will see how it goes:)
After i went out with american girl and australian boy for a little snack and we ended up with huuuuge amount of seafood:D Haha. And after that we went out again.
Life is good.

2 kommentaari:

E v e ütles ...

Rõõm kuulda!:)) Naudi ikka korralikult ja päevita minu eest ka palun. Sa nagu polekski üksi läinud, juba nii palju tutvusi:)
Anna ikka teada kuidas läheb ja hoian pöialt!

Unknown ütles ...

Peaasi, et Sul mõistust jaguks tagasi tulla!!
Tädi Tsau