3. aprill 2008

Romaanid...

...tomatitest.
Oeh! Kell 4 hommikul aga tomateid sorteerima ja kell 14 koju. Siis moni tund arkvelolekut ja siis magama tagasi... Kell 20 algab keskmiselt mu uneaeg... Peatselt on lootust alustada juba kell 2. Kena, kena. Vahemalt ei kuluta oma teenitud raha eriti.
Kaisin tana ujumas. Motlesin, et ujusin 200m, aga selgus, et basseini pikkus on siiski 50m ning seega ujusin 400m. Pole kull palju, aga parast neid tomateid ehk andestatav.
Tana sain endale toanaabri. Onnelikuks see mind ei tee. Hommikul sisse sadades tahtis kohe akent kinni panna. No tore, tore... Toas oli vaga soe. Hea, et me erinevates vahetustes tootame. Tema koju tuleb siis lahen ma toole.
Lopetasin eile oma raamatu lugemise. Esimene raamat, mille inglise keeles olen labi lugenud! Mitte, et see oleks mingi eriti asjalik raamat olnud, aga siiski... Miskine pool armastulugu ta oli.
Paulo Coelho "Eleven minutes" laenasin Juliale. Ei tea, millal tagasi saan... Ning aega eriti lugeda ju polegi niiehknaa... Mnjah.
Aga tegelikult on koik hasti, natuke vasinud olen juba lihtsalt. Tana sain uhe palga katte ja elu on veel roomsamates varvides kui ta seda enne oli. Jargmine nadal saan uuri ka ara maksta!

Kommentaare ei ole: