6. veebruar 2010

Pilte








Lisasin moned pildid... Enamus on saanud juba idee, kuidas, mis ja kus valja naeb, orkutist... Aga mis siis, topelt ei karise!
Kaisime ukspaev hobustega ratsutamas jalle. Seekord pariselt ratsutasime. Et hobune isegi natuke nagu jooksis. Nii jube ja age samaaegselt! Poole soidu pealt kuskil metsas tegime pausi, kus meie giid vottis valja pudeli veini ja paki kupsiseid, mille me juttu ajades ara soime ja joime. See oli nii naljakas, kuidas kupsised ja vein lauale ilmusid... Giidi nimi oli Fabien ja ta arvas, et ma voiksin siia elama jaada... Ma arvan, et see ei olekski koige hullem mote. Heheee....
Parast kupsiseid ja veini ratsutasime edasi, valjas laks pimedaks (paikeseloojang oli) ja nagime jaaniussikeste moodi saravrohelisi putukaid ning siin metsas on meeletult palju erinevaid haali, alates rohutirtsudest... meeletu-meeletu heli, mis metsas kuulda on!
Tana olen veel Punta del Diablos, aga homme lahme Sallyga (austraallanna, keda kohtasin bussis siia) jargmisesse rannakulla, mis on eriline selle poolest, et seal ei ole elektrit!
Muidu on koik enam-vahem ok. Kohuvalu ajab natuke narvi, aga muidu olen korras ja monus on siin. Sajab palju, aga homme vist tuleb juba ilus ilm. Urugays on monna!

I added some photos, probably most of you already have an idea of my trip through Orkut but anyway... Double is ok too. I guess.
I went to another horse ride! It was so good! This time we actually were riding the horses... they were almost running this time... Hehee. It was fun and scary at the same time! In the middle of our ride we had a break when Fabien, our guide, brought out a puddle of wine and pack of cookies. I found it so funny. We had a nice chat while eating and drinking:) Fabien thought that i should live here... i think it wouldnt be a bad idea at all... Hahaaa....
Tonight im staying in Punta del Diablo but tomorrow i will leave with Sally (Australian who i met in the bus on the way here) to another beach. That place is special because it doesnt have electrcity. So, probably im offline for next few days.
Besides the stomack pain im alright. Its good here... I like it. It rains a bit too much but i even dont care... Its good in Urugay. In Punta del Diablo at least!

Kommentaare ei ole: